Søs Egelind

Foredrag

SLIP HUMOREN LØS

Med humor som værktøj og våben, kan det blive MEGET SJOVERE og anderledes inspirerende at LEVE LIVET. Det KAN SAGTENS BLIVE lettere at overkomme alt det sure – lige fra støvsugning, ARBEJDSLIV, skattevæsen, ægtefæller, BELASTENDE KOLLEGER  og SVÆRE kriser. Få indblik i, hvordan humor, en positiv livsindstilling og modet til at udfordre sig selv kan berige tilværelsen og gøre den både sjovere og mere spændende.  Med et væld af personlige oplevelser og erfaringer inden for emnet viser Søs Egelind, hvordan man kan frigøre humoren i hverdagen og hun formidler den på en måde, der både vækker latter og  stof til eftertanke. Søs Egelind er en intelligent kvinde i sin bedste alder. HUN ER EN  farverig palet af eftertænksomhed, OPTIMISME,selvironi og nærvær skaber en forrygende oplevelse MED KANT, HUMOR, VID OG BID SÅ FORVENT ENDELIG  DET UVENTEDE FOR DER er OVERHÆNGENDE FARE for at dit dårlige humør er fuldstændigt SPOLERET efter et møde med Søs I TOPFORM.

Læs mere »

KRÆFT, TRIT & RETNING

Søs Egelind er Dobbelt Verdensmester i Overlevelse af kræft ,og deler rundhåndet ud af egne erfaringer i et personligt, livsbekræftende, tankevækkende og positivt foredrag om livstruende sygdom og hvordan man kan gå igennem en voldsom krise og komme ud på den anden side som et klogere, mere lykkeligt og taknemmeligt menneske. Hun fik konstateret lymfeknudekræft og var med egne ord ” syltet godt og grundigt ind fra top til tå” , men overlevede . for så at blive ramt af en ondartet modermærkecancer. Udfordringerne har stået i kø, men Søs Egelind fandt ud af, at alvorlig sygdom kan være en gave, hvis man fokuserer og holder retningen mod overlevelse. Et åbenhjertigt foredrag, ikke kun om sygdom, men om mod, overlevelse, glæde og kærligheden til livet !

Læs mere »

ET KÆRLIGT INDSPARK

Et foredrag til erhvervslivet. Søs Egelind, freelance skuespiller, instruktør, forfatter og komiker, har haft skiftende arbejdspladser igennem mere end 40 år, og hun har oplevet sammenhænge, som fungerede godt og mindre godt.Hun giver sit bud på, hvordan vi kickstarter et bedre arbejdsliv med hinanden i et foredrag fuld af humor og konstruktive idéer. I foredraget kommer Søs Egelind ind på emner som: Få gang i den kreative del af hjernen og optimer glæden ved arbejdet – og livet! Styrk fælleskabet på arbejdspladsen Vend det hele på hovedet Se og bliv set Tag ejerskab Krop og stemme Forøg glæden og dermed produktiviteten Samarbejde på tværs af faglige kompetence Kreative løsninger på faglige udfordringer Fusion, hvordan? Søs Egelind målretter gerne foredraget til netop din virksomhed.

Læs mere »

LITURGI

– en troende hednings bekendelser. Har teatret og kirken noget til fælles? Har præsten og skuespilleren? Mangler der ”kunder i butikken” og er den danske folkekirke i krise? I et nyt foredrag giver skuespilleren Søs Egelind sit eget bud på en fornyelse af den kirkelige handling. Et spændende, inspirerende, passioneret møde med en rutineret foredragsholder. Om formidling, kommunikation, teknik, indlevelse, passion, ydmyghed,  tolkning, fornyelse, tvivl, kærlighed og energi. Foredraget henvender sig til alle, men er målrettet menighedsråd, kirkegængere og præster og der lægges op til debat bagefter.

Læs mere »

Send en uforpligtende forespørgsel

Udfyld formularen og så vender vi tilbage med svar!