Søs Egelind

Hvorfor søs egelind er så populær?

Super godt. Erfaring og faglighed at dele ud af. Humørfyldt og anledning til grin og eftertænksomhed. Et virkelig flot arrangement med Søs Egelind.

5/5

AOF Greve

Lone Holm

Søs Egelind er utrolig sød, nærværende, hamrende dygtig og sjov! Hun for fordelt sjov og alvor på en rigtig god måde. En stor fornøjelse og glæde at høre hendes foredrag.

5/5

PFA Pension

Charlotte Hierwagen

Søs gav os en god og positiv oplevelse. Det var godt at hun kom ind på både det gode men også det negative ved brugen af cannabis. Hun udviste stor positiv energi, som virkede smittende. Tilbagemelding fra tilskuerne er, at det var et fantastisk og spændende oplæg – de var meget tilfredse 

5/5

Aabenraa Bibliotekerne

Ida

Vi havde en fantastisk aften med Søs – det er jo sin sag at skulle underholde 200 forældre og 100 teenagers samtidig – og så en fredag aften uden rødvin. Søs magtede denne fine balancegang helt fantastisk flot – rigtig mange var efterfølgende også henne og side dette til mig i pausen. Jeg vil med glæde anbefale Søs til andre.

5/5

Nordfyns Efterskole

Bjarne Flyman

Det var en forrygende aften, med en sprudlende Søs som fangede alle 150 tilhører og afsluttede med stående applaus. Jeg kan kun varmt anbefale hende til andre som skal have et foredrag med bid i.

5/5

S.O.F.

Torben Vestergaard

Søs leverede et brag af et livsbekræftende foredrag om at tackle sygdom.
Nærværende, empatisk, direkte og så fuld af overskud, at hun blev længe efter foredraget og talte med de af vores medlemmer der valgte at blive – det har vi aldrig oplevet før. Søs er helt fantastisk!

5/5

Dansk Dystoni-forening

Send en uforpligtende forespørgsel

Udfyld formularen og så vender vi tilbage med svar!