Søs Egelind

soes-og-kirsten-6

Dette makkerparret er ligger i toppen inden for dansk komik. Humoren i deres underholdning rammer de allerfleste og se høster masser af triumfer ude på landets scener med deres forskellige shows. De er også kendt for at begejstre danskerne med en række af satiriske programmer under titlen “Kongeriget”.

Søs og Kirstens turne “Live i Kongeriet”gav dem flotte anmeldelser, stående ovationer og udsolgte huse landet over. Det for at sige det kort en bragende succes hvor 50.000 begejstrede publikummer, overgav sig totalt til figurer som Moster Elly & Dischael, Finn & Gunnar,  Carsten & Helge, Gentoftepøllerne og mange, mange flere.

Søs og Kirsten show indeholder gensyn med en række af figurerne fra “Live i Kongeriet”, og er således en perlerække af forskellige sketches, dialoger, sange m.m.

En aften med Søs & Kirsten er lig med begavet og meget morsom underholdning. En oplevelse, man skylder sig selv.

Søs og Kirstens succes.

Deres figurer kender vi alle fra det virkelige liv og måske skyldes deres succes, at de fremstiller os danskere på godt og ondt særdeles overbevisende. Hos Søs og Kirsten er tingene måske sat en smule på spidsen – bare en lille smule, men det bliver det kun sjovere af.

I satireserien”Kongeriget” fik Søs og Kirsten skabt mere end 80 forskellige personer. Idéerne til de forskellige persontyper tog alle udgangspunkt i Søs og Kirsten’s samt instruktøren Jens Folmer Jepsen’s dagligdag. Persontyperne kommer fra vidt forskellige miljøer: Bl.a. møder vi Gunnar og AnnaLise, to “småkorrupte” og drikfældige sportsjournalister, dem umodne Dichael og hans moster Elly – første gang på charterferie og siden på musikfestival..  Bamse og Ivan, og mange flere.. – Alt er forrygende morsomt, og alt har hold i virkeligheden et eller andet sted.

Forrygende morsomt var også Søs og Kirstens show i “Søs og Kirsten – Med På En Kigger” som også fyldte landets sale. Det blev bestemt ikke noget helt almindeligt show: Alt blev bygget op omkring et – for Søs og Kirsten – karakteristisk persongalleri, som indholder både helt nye figurer og en række af de kendte og elskede fra “Kongeriget”.

For booking af Søs Egelind og Kirsten Lehfeldt ring på tlf. 7020 3648 eller klik på den grønne knap herunder, hvor du i formen beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Søs og Kirsten

Send en uforpligtende forespørgsel

Udfyld formularen og så vender vi tilbage med svar!